Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Agáta Hanychová bude zombie

Hvězda večírků Agáta Hanychová se prosadila jako modelka a moderátorka společenských akcí. Její jméno je ovšem spojeno i s nejrůznějšími skandály.

Nedávno se stala hrdinkou filmového hororu. Jde o americký snímek The Maria Project, který natáčí Američan Tom Miller v různých zemích světa. V části z Prahy se zaskvěla právě Agáta. Nejen jako krasavice, ale také jako zombie.

magazin.cz
"Je to horor a až přijde po Novém roce do našich kin, doufám, že se všichni budou pořádně bát. Hraji v něm zombie. Ale to dalo maskérům práce! Odlévali mi masku, šest hodin trvalo líčení," vyprávěla Agáta.

"Na začátku mě diváci uvidí takovou, jaká jsem, ale pak se začínám měnit, až je ze mě příšerná hrůza. Ti, co mě už ve filmu viděli, řvali smíchy," přiznala.

Na večírek v plavkách
Na pódium pražského kina Světozor, kde byla česká část filmu představena, přišla Agáta v černých plavkách. Přes ně měla jen průhlednou halenku.

"Celý den jsem fotila plavky, tak jsem si řekla, že v nich vyjdu i na mejdan k filmu. Jen jsem si přes ně hodila lehký hábit. A přece to vypadá jako společenská róba," pochválila si své odění.

Na večírcích, které má tak ráda, se Hanychová v posledních dnech objevovala se svým novým pejskem. Ve Světozoru ale malá fenka Vivien chyběla.

"Pejsek byl se mnou na focení, běhal tam jako divý a byl pak natolik unavený, že jsem ho musela odvést domů. Na večírek už neměl síly, ani kdybych si ho vzala do kabelky. Byl z toho úplně vyřízený. Proto je doma a čeká, až se vrátím," vysvětlila Agáta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 424