Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ještě spolu / foto: Korzo

Lucie Bílá a Noid se rozvádějí

Manželství zpěvačky Lucie Bílé a Václava Noida Bárty je u konce.

Láska dvaačtyřicetileté zlaté slavice a o patnáct let mladšího Noida podle jejich vlastních slov vyprchala. Sledovaný pár se po dvou letech a pěti měsících od svatby v italském Miláně rozpadl. Rozchod ale nemá žádnou hořkou pachuť, oba mluví o partnerovi hezky.

 

„Rozvádíme se, je konec. Je to pravda. Stále ale zůstáváme báječnými kamarády,“ řekla deníku Blesk Lucie Bílá. S manželem se prý domluvili bez problémů. Vztah podle nich ztratil perspektivu, tak se ho jednoduše bez emocí a s chladnou hlavou rozhodli ukončit. Vážný rodinný pohovor proběhl už před dvěma měsíci.

magazin.cz

 

Stejný názor na průběh rozpadu manželství má i Noid. Už nějakou dobu prý pár žil odděleně, Noid v Otvovicích se slavnou partnerkou již několik týdnů nebydlel. „Domluvili jsme se jako kamarádi, že pro nás bude lepší, když spolu nebudeme dál žít,“ citoval ho Idnes.


Navenek idylka

Vztah prakticky po celou dobu působil navenek velmi idylicky. Právě proto je obrovským překvapením, že už po dvou letech se manželství začalo drolit. Celkem spolu byli pět let. Toužili mít spolu dítě, ale ani po tříletém snažení se to páru nepovedlo.


Lucie dokonce podstoupila hormonální léčbu, která jí způsobila další zdravotní obtíže se štítnou žlázou. "Udělali jsme pro to vše, málem mě to stálo i zdraví, ale bohužel - nepovedlo se," poznamenala před časem.

Názory, že manželský svazek nevydrží, zaznívaly zvenčí již delší čas. I lidé z okolí Lucie Bílé rozebírali, zda může manželství s takovým věkovým rozdílem fungovat.

magazin.cz

 

Lucie Bílá, ač profesně velmi úspěšná, nemá štěstí v osobním životě. V soukromí je zpěvačka jako na horské dráze, chvíli nahoře, chvíli zase dole. V roce 1996 porodila příteli Petru Kratochvílovi syna Filipa, ale partnerství nevydrželo. Kratochvíl ji opustil a založil rodinu s misskou Pavlínou Babůrkovou. 


V roce 2002 prožila svou vysněnou svatbu. Vzala si hudebníka Stanislava Penka a zdálo se, že prožívá konečně pohádku ve vztahu. Nikoliv na dlouho, vztah nevydržel déle než jarní sníh. Po rozvodu žila na čas jen se synem, v roce 2006 se podruhé provdala. Za dalšího muzikanta Václava Bártu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 167