Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
libimseti.cz / foto: libimseti.cz

Líbímseti.cz vyhledává s Googlem

Líbímseti na svých stránkách spustilo nové fulltextové vyhledávání.

Portál se v tomto případě rozhodl pro strategický tah – partnerskou spolupráci se společností Google.cz a využil jejích osvědčených a zároveň nejmodernějších technologií. Uživatelé tento krok jistě přivítají.

Líbímseti.cz je „in“
Líbímseti.cz, které letos slaví své 6. narozeniny, je český zábavně-komunitní portál pro mladé. Svůj úspěch staví na neotřelém přístupu, jde vlastní cestou a je „in“. Líbímseti poskytuje stále nové možnosti svým uživatelům, kterým přináší ve svých poskytovaných službách inovativnost pro častou, rychlou a bezprostřední komunikaci.

Cílem portálu je posilování a udržování dlouhodobých mezilidských vztahů a sdílení svých každodenních životů online.

Google je také „in“
Google je v současné době nejoblíbenějším fulltextovým vyhledávačem na globálním internetu. Společnost Google klade důraz především na své uživatele.

Hlavním důvodem, který vedl ke spolupráci mezi Líbímseti a Google je velmi identická cílová skupina uživatelů. Tento fakt potvrdil i průzkum, který si zábavně-komunitní portál nechal za účelem tohoto strategického partnerství zpracovat.

Strategie v „in“ spojení
Spolupráce mezi společnostmi Líbímseti a Google je postavena na hlubší a dlouhodobé strategii. Obě společnosti mají stejný primární cíl, a tím je nabízet svým uživatelům způsoby, jak přistupovat snadně a nejrychleji ke všem informacím na internetu, aniž by museli navštívit další vyhledávače.

„Věřím, že uživatelé Líbímseti strategické spojení s fulltextovým vyhledáváním Google velmi ocení. Dosud se na Líbímseti vyhledávalo přes Jyxo.cz. V současné době jim přinášíme opravdu nejrychlejší a tím pádem i nejefektivnější vyhledávání v rámci celého internetu. Každý z nás chce mít potřebné informace vždy rychle na dosah ruky," říká zakladatel a jednatel společnosti Líbímseti.cz Oldřich Neuberger.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 69