Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Opilá Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Jak vypadá Amy Winehouse střízlivá?

Šílená Amy Winehouse zase řádila. Byla zpitá pod obraz a motala se ulicemi Londýna jako náměsíčná. Toho všeho byli svědky na severu Londýna ve čtvrti Camden, kde Amy bydlí. Jak vypadá Amy střízlivá? To možná nikdo neví.

Jako vždy jí to neslušelo. Tenhle modýlek, který si na sebe vzala, by se hodil spíš pro nějakou roztomilou čtrnáctku než na tuhle opotřebovanou dámu. Co jí může být omluvou, i když chatrnou, je fakt, že si takhle jen odskočila ze svého bytu, protože hledala kamaráda jménem Blake Wood známého jako “Good Blake”.

 

Ťukala na všechny sousedy a domáhala se vstupu. Má nový sestřih, ale její kudrliny se umaštěně slepovaly dohromady. Kamaráda asi nenašla, tak jí musela postačit flaška vodky, kterou měla s sebou.

 

Určitě si přihnula už před tím, než vyrazila ven, protože se skoro nedokázala udržet na nohou. Motala se zprava doleva a potácela se chvilkami i mezi haldou odpadků, které tu ležely v pytlích přímo na ulici. Když kamaráda nenašla, vrátila se domů i se svou lahví.

magazin.cz

 
Manžel je doma z basy

Je jí 25, fetuje a je notorik. Stejně jako manžílek, kterého nedávno propustili z basy. Blaka Fielder-Civila poslali na léčení pro drogově závislé. Jel totiž v heroinu a kokainu, Amy pak požádal o zaplacení výloh za léčení, což by obnášelo asi 30 tisíc liber.

 

Zpěvačka mu ale nic nedala. Blake je přesto přesvědčen, že spolu budou do konce svých životů. „Milujeme se,“ tvrdí. To, že by se na něj Amy vykašlala a poslala ho definitivně k šípku, vehementně odmítá. „Uvidíte, brzo mě přijde navštívit,“ věří.

 

To Amyina třiapadesátiletá matka Janis se prý modlí, aby dcerušce dal Blake konečně pokoj a držel se od ní co nejdál. Pro Closer magazín řekla: “Amy byla zklamaná, že jí vůbec neřekl o tom, že ho předčasně propustili z vězení. Který manžel neřekne o svém předčasném propuštění rodině? Co to je za člověka?”

 

Blake byl zavřený na jeden rok za útok na majitele jistého restaurantu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 595