Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: myspace.com/parishilton

Ustrašená Paris Hilton: Tetování? Nikdy!

Dědička hotelového impéria Paris Hilton, která se čerstvě rozešla se svým snoubencem rockerem Benji Maddenem, se nechala slyšet, že by si nikdy nenechala na své tělo vytetovat ani ten nejmenší z miniaturních obrázků.

Proč? Důvod je jednoduchý. Má totiž přímo paranoidní strach z tetovací jehly...

Ten ji zřejmě zachránil od neuváženého tetování, do kterého jí nutil její od hlavy až po paty potetovaný ex-přítel. Benji si totiž přál, aby si oba společně nechali udělat na důkaz lásky stejná tetování, která by jim až do konce života připomínala, proč se mají rádi. Teď, když už je po všem, bylo by to opravdu hloupé.

Na druhých se jí to líbí
Slavná pařmenka a profesionální celebrita si tedy může gratulovat, že se k bolestivému zákroku nenechala přemluvit, protože by jí po rozchodu s rockerem zbyly nejenom oči pro pláč, ale i nechtěný obrázek.

Sama Paris ohledně tetování prozradila, že na druhých se jí líbí, ale sama by se tetovat nenechala, protože se bojí tetovací jehly.

Přiznala ovšem, že po dlouhém Benjiho žadonění byla na vážkách. "Mám strašný strach z bolesti. Nikdy bych do sebe dobrovolně nenechala zapichovat jehly. Málem mě přemluvil až Benji," nechala se slyšet bohatá dědička hotelového imperia.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 231