Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sara / foto: Daily Mail

Podívejte se na geniální mroží slečnu

Fakt toho umí opravdu hodně – pískat, nudit se i hrát na ságo.

Mrož, co umí hrát na píšťalu? Nějaký vtip? Ne! Mrožice Sara se stala největší atrakcí nově otevřeného Delfinária v tureckém Istanbulu. Není divu, je neuvěřitelně šikovná a zábavná.

magazin.cz

Sara bere své umění velice vážně a spolu se svým ruským trenérem Sergejem cvičí poctivě každý den. Způsobně dřímá svůj nástroj mezi ploutvemi, a když se snaží vyloudit nějakou notu, foukne tak silně, až jí začnou vlát kníry.

Sara je mimořádně chytrá, ale to mroži bývají. Umí se své mohutné tělo naaranžovat do nonšalantních póz, při učení u stolu se tváří náležitě znuděně a jětě si hlavu podloží ploutví. Koho vám to připomíná?

magazin.cz

Její schopnost napodobovat lidi jde tak daleko, že byste ji nerozeznali od výpravčího, zvlášť když si oblékne placatou čepici a zapíská na píšťalku. Také miluje hry s míčky a obručemi.

magazin.cz

Díky svým schopnostem a svému angažmá má mnohem více vzrušující život, než jaký by prožila na svobodě, kde mroži většinu času leží na ledu a hledají měkkýše k jídlu. Obvykle se v divočině dožívají asi padesáti let.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 324