Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Šokující Britney: Nenávidím svá prsa!

Britney pořádně překvapila, když prohlásila, že její vyspělé poprsí jí velice překáží.

Na oslavě svých sedmadvacátých narozenin měla Britney značné potíže se svými šaty. Jen tak tak, že jí nevyklouzlo ňadro z výstřihu. Hned na to zpěvačka přiznala, že má pocit, že její prsa jsou příliš velká.

Když v úterý slavila  v newyorském klubu Tenjune, polepšená zpěvačka odvážně ukázala své správně rostlé poprsí ve výstřihu šatů od Roberta Cavalliho.

magazin.cz

Šaty byly tak upnuté, že Britney málem vyběhla její plná prsa z výstřihu v ústrety přítomným paparazzi. Bohužel, nebo naštěstí, je stihla včas schovat.

Hned nato Britney přiznala, že je ze svých prsou dost nešťastná. Kojení dvou dětí je na nich zkrátka znát. Daily Star svěřila: „ Svá prsa občas miluji, občas nenávidím. Momentálně je nenávidím, chtěla bych je menší.“

magazin.cz

„Nemohu kvůli nim nosit oblečení, které mám tak ráda, například rudé PVC, které jsem si oblékla v klipu k písni Oops I Did It Again. Svádí mě nechat si udělat redukci prsou. Vím, že tak přijdu o některé pódiové kostýmy pro mou nadcházející šou. Jsme si jistá, že má prsa vypadají sexy, ale občas mi překážejí,“ rozvyprávěla se zpěvačka.

Zpěvačka právě pracuje na propagaci ke svému novému albu Circus. Minulý týden byl pěkně rušný. Z Los Angeles letěla do Německa, pak do Francie, následoval Londýn a pak teprve oslava narozenin v New Yorku.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 611