Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna / foto: H&M Steven Klein, www.madonna.cz

Madonnu bude stát rozvod miliardu

Manželství zpěvačky Madonny a režiséra Guye Ritchieho vzalo za své a vzájemným vyrovnáním se paní popové královně ztenčí konto o 32 miliónů liber.

Právě tolik zaplatí svému exchoti a výměnu za to se jí dostane ujištění, že pan bývalý si už nebude nárokovat nic dalšího z jejího majetku, který se odhaduje na velmi slušných 300 miliónů liber (necelých 9 miliard korun).

Zmíněná suma, kterou Madge vyplázne Guyovi, čítá podle informací 12 miliónů liber v hotovosti plus venkovské sídlo ve Wiltshiru, jehož cena se odhaduje na 20 miliónů liber.

Ritchiemu zůstane rovněž restaurace Punchbowl v ceně 3 miliónů liber, kterou si pořídil až po rozvodu s popovou slavicí. Režisér měl údajně právo na polovinu majetku, který Madonna nabyla během jejich manželství, ale vzdal se ho s tím, že nechce žádné manželčiny peníze.

A co děti, kde si budou hrát?
Nutno dodat, že režisér sám není rozhodně žádný chuďas, jeho vlastní majetek se odhaduje na pěkných 30 miliónů liber.

Pokud jde o děti, z manželství Guye a Madonny vzešel syn Rocco (8) a adoptivní chlapec David, na jejichž výchově se budou podílet oba.

Dvanáctiletá dcera Lourdes, kterou má Madonna z jednoho z předchozích vztahů, bude bydlet s matkou v Americe. Oba chlapce může vzít Madonna natrvalo do Států jen v případě, že k tomu dá svolení Ritchie nebo anglický soud.

Spekulace od začátku
Madonna a Guy Ritchie se vzali v roce 2000 na skotském zámečku Skibo. Před tím spolu dva roky randili a hned poté, co jejich vztah vešel ve známost, se spekulovalo, jak dlouho jim to spolu vydrží.

Ona světoznámá zpěvačka, on excentricky působící režisér zběsilých gangsterských filmů, z nichž dva z něj udělaly kultovního režiséra, pak přišel propadák s filmem Trosečníci, který ho přiměla natočit choť a marný pokus o napravení reputace filmem Revolver.

Na spadnutí je prý Ritchieho comeback se vším všudy – gangsterka Rocknrolla, v níž si zahrál i Karel Roden.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 117