Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ashley Simpson / foto: Shutterstock

Ujetá jména celebrit: Broskve, Irsko, Mauglí...

Zpěvačka a herečka Ashley Simpson měla své první dítě přivést na svět už koncem října, nakonec se jí ale syn (52 cm, 3 kg), kterého počala s manželem Petem Wentzem, narodil až v půlce listopadu.

Při letošním Babyboomu by na tom nebylo nic závratného, když může být ve svém věku těhotná Veronika Žilková nebo Bára Basiková, proč by nemohla porodit dítě mladá holka, která je slušně za vodou?

Nejde ani tak o porod, ale spíše o jméno, které spolu s manželem pro syna vybrali. Ben nebo Tom jsou pro americkou hvězdičku zřejmě jména dostatečně nudná na to, aby vymyslela něco lepšího, a svého mrňouska narozeného v Los Angeles pojmenovala Bronx Mowgli.


Malý Bronx Mowgli Wentz navzdory čtrnáctidennímu přenášení rodičky ve zkažené plodové vodě nezezelenal a má se čile k světu, Ashley i Pete jsou na tom podle jejich tiskové mluvčí podobně. Kdyby něco bylo s maminkou, to by bylo pochopitelné, ale jaké zdravotní obtíže by z porodu své mladé ženy mohl mít manžel Pete, to nám jasné není.

Vraťme se však k neobyčejnému jménu miminka, které bude jeho nositelem už po celý zbytek života. Americké celebrity se zřejmě rády zviditelňují právě prostřednictví svých dětí, existují i horší nápady než výše zmíněné jméno zřejmě novodobého budoucího hrdiny Knihy „amerických hvězdných“ džunglí.

Bez ohledu na profláknuté prcky Suri nebo Shiloh Nuevel, jejichž „jmenný“ přínos také není k zahození, uveďme si pár jiných příkladů z amerických vod.

Herečka Minnie Driver přivedla letos 5. září na svět syna s „bulvárním“ křestním jménem Henry Story.


Nejnovější přírůstek Gwen Stefani a Gavina Rossdalea se zvučně jmenuje Zuma Nesta Rock, nutno říci, že prvorozený syn této dvojice Kingston, měl větší štěstí.


I stáhnuvší se raper 50 Cent je už nějakou dobu otcem. Dalo se čekat, že v rytmu svých „písniček“ plácne nějakou pěknou babu po zadečku, mávne svou kouzelnou hůlkou z Candy shopu a pojmenuje svého syna Marquise.


Výstřední jména však nejsou nejnovějším trendem, už syn Kim Basingerové a Aleca Baldwina, hvězd téměř zhaslých, se jmenoval Ireland, a stejně jako Irsko se i jeho slavní rodičové hned po narozní vzdali společného soužití a rozdělili se.


Největší smršť v podobě svých 4 dcer však přinesl Bob Geldolf. Výpis jejich jmen spíš vypadá jako seznam obyvatelů psího útulku než něžné oslovení pro holčičky. Dcery se jmenují Peaches, Fifi Trixabelle, Pixie a Heavenly Hiraani Tiger Lily. Chudinky holky!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 343