Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Souboj hvězd: nejmenší filmová prsa

Na fotkách se prsa vyrobí lehce, ve filmu záleží na kostýmu, ale ve skutečném životě se nedá neustále skrývat fakt, že máte miniprsa. Která hvězda je má nejmenší?

Nezapomeňme ale, že co je malé, to je hezké, a když žena umí nosit cokoli, prostě jí to sluší, ať má jakýkoli objem košíčků.

Našeho souboje o miniňadra se účastní: Ali Larter, Anne Heche, Calista Flockhart, Cameron Diaz, Cate Blanchett, Claire Danes, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Julianne Moore, Kate Hudson, Keira Knightley, Lucy Liu, Mena Suvari, Michelle Pfeiffer, Mila Jovovich a Natalie Portman.

magazin.cz
magazin.cz

Věděli byste už teď, která z těchto hvězd by podle vás zvítězila? Pokud ne, podívejte se na jejich fotky a posuďte sami, která maličká ňadra jsou ta nejmenší.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Na netu se šušká, že Keira Knightley odmítá plastiky prsou a dokonce i digitální zvětšování ňader ve svých filmech či na fotografiích. Už dlouho je ikonou žen s malými prsy a její online fanklub stále roste. Odmítání plastik a dokonce i photoshopu jí fanoušky ještě přinese. „Nepodporuji airbrushing na fotkách, jsem, kdo jsem, nechci si hrát na někoho jiného. Mám se ráda,“ nechala se slyšet herečka.

Jejího zdravého sebevědomí ale firmy zneužívají. Je totiž hodně hubená, a tak ji často fotí ti, kteří propagují štíhlý vzhled, jenže prsa jí na fotkách stejně zvětšují, aby už nevypadala nezdravě. Třeba ve filmu King Artur jí vyrobili digitální céčka, podobně si počínala kosmetická firma Chanel perfume, pro kterou fotila jejich kampaň. Potom se Keira rozhodla, že už nechce dělat tvář firmám, které propagují hubené krásky.

I další herečky, které nechtějí měnit to, co jim příroda nadělila, tak podporují "normální" ženy, které mají nulky či jedničky. Ploché celebrity, které se za svůj objem hrudníku nestydí, tak vzkazují dalším plochým ženám: jsme krásné, i když jsme takové. A opravdu - vždyť se není za co stydět.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Různé servery, na kterých se ploché dámy sdružují, tu vystavují fotky nejen Keiry, ale i Sienny Miller, Kate Hudson, Cameron Diaz, Nicole Richie a Calisty Flockhart, Debry Messing či Michelle Pfeiffer.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Co je malé, to je hezké
Ne všechny celebrity jsou tak vyvinuté jako třeba Scarlett Johansson, která vlastní jedny z nejkrásnějších ňader v celém Hollywoodu. Většina hereckých hvězd má alespoň dvojky, ale to nezastaví ty, které mají menší číslo.

Když navíc nepodléhají potřebách mnohých kolegyň, které jisté nedostatky dohánějí nákladnými plastickými operacemi, zaslouží si to uznání.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 896