Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse nahoře bez. Na protest!

Rebelka Winehouse obnažila ňadra, protestovala proti zákazu opalování nahoře bez.

Britská zpěvačka Amy Winehouse se rozhodla na protest odhalit prsa v karibském hotelu na ostrově Svatá Lucie, kde pobývá. Šokovala hosty tím, že na zahradě hotelu Cotton Bay Village Hotel začala pobíhat napůl nahá. Reagovala tak na sdělení, že opalování nahoře bez je v hotelu zakázáno.

"Všichni jsme z toho byli hodně zaražení, když začala pobíhat napůl nahá. Povídala si něco sama pro sebe, mávala rukama, ale co říká, tomu jsme nerozuměli," řekl jeden z hostů.

Pak začala Amy pobíhat kolem bazénu. Jak uvádí server FemaleFirst, nakonec ji zastavil jeden z pracovníků hotelu, který jí podal modrou osušku, aby se zahalila.

Normální Amy?
Amy se vrátila na ostrov Svatá Lucie minulý týden s plánem koupit si zde vilku. Předtím tu už strávila tři měsíce a místo si zamilovala.

Nedávno prohlásila, že se zbavila závislosti na drogách právě díky pobytu na karibském ostrově. "Už jsem se toho zbavila a cítím se mnohem lépe. Už jsem prostě normální holka," prohlásila nedávno Amy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 237