Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Belohorcová / foto: Shutterstock

Belohorcová rajcuje sexy podvazky

Moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová si při zahájení 14. ročníku soutěže Miss Aerobik 2009 se zájmem prohlédla módní přehlídku spodního prádla.

"Nejraději mám sportovní prádlo. Ráda nosím hladké podprsenky, které mi připadají jako druhá kůže," svěřila se slovenská moderátorka před lety oblíbeného erotického televizního pořadu Peříčko.

"Nepotrpím si na krajkové prádlo, ale mému partnerovi se právě krajky na prádle velmi líbí, dokonce i podvazky. A tak kvůli němu si občas vezmu krajkovou podprsenku a kalhotky a dokonce i ty podvazky, které jsem vůbec nikdy nenosila."

Čeká na dítě
Belohorcová se netají tím, že na nedávné dovolené v Thajsku vysadila antikoncepci a čeká, jestli se svým přítelem, podnikatelem Vlastou Hájkem (32), otěhotní.

"Necháváme tomu volný průběh a věřím, že se to letos zdaří," řekla.

A co svatba? "To záleží především na partnerovi. A pak - ten papír není až tak důležitý. Ale pokud jsou děti, pak je dobré mít všechno, jak se sluší a patří v pořádku. Když budu mít rodinu, určitě se vdám," slíbila kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 98