Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady GaGa / foto: ladygaga.com

Lady Gaga přišla o rozum

Retro diva a zpěvačka Lady GaGa ztratila hlavu. Zamilovala se do tanečníka známého jako Speedy (23), se kterým se setkala během natáčení nového klipu.

Lady GaGa, vlastním jménem Stefani Joanne Angeline Germanotta, se proslavila hitem Just dance a hlavně také stylem v oblékání, díky kterému je v každodenní šedi nepřehlédnutelná.

Stylizovaná hvězdička, která vyznává popovou kulturu, se čerstvě zamilovala do tanečníka řečeného Speedy.

Videoklip:

Přátelé Lady GaGa uvedli pro časopis In Touch, že je bezhlavě zamilovaná do tajemného třiadvacetiletého muže, se kterým se setkala během natáčení klipu ke své písni Love game.

Zdroj blízký popstar uvádí, že dvojice se schází již několik měsíců: "Nějakou dobu byli jen přátelé, ale poslední dobou to začali brat vážně. Úplně se jeden do druhého zbláznili."

Zamilovaný pár se minulý týden vydal do restaurace Katsuya v Brentwoodu Pozorovatel z restarace uvedl, že "jeden druhého se nemohli nasytit a celou dobu se obírali v koutě".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 688