Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nebát se jít za svým cílem...

Vzdělání není vždy tím nejdůležitějším kritériem pro práci snů. Existují profese a také životní situace, ve kterých hraje prim nadání, odhodlání, talent a schopnost zaujmout.

magazin.cz
Přemýšlíš, co budeš dělat po škole? Bohužel tvé vzdělání neodpovídá tvé vysněné profesi? Nezoufej! Vzdělání je sice jeden z hlavních předpokladů pro výkon zaměstnání, o které se budeš ucházet, ale vždy existují různé možnosti, jak se k vysněnému jobu můžeš dostat.

Teoretické znalosti si i v dospělosti můžeš doplnit např. formou dálkového studia, rekvalifikačních kurzů apod. I tady platí pravidlo – když se chce, tak to jde! Odborníci z celosvětového pracovního portálu Monster tvrdí: „Buďte proaktivní a nebojte se prodat!“ Tak tomu bylo i v následujícím případě:

Susan Boyl - Nikdy není pozdě! Chce to jen odvahu!
Tato sedmačtyřicetiletá nezaměstnaná žena ze Skotska v nedávné době šokovala porotce a diváky britské hudební show. Svým hlasem zvedla ze židlí stovky lidí v sále a miliony diváků u televizních obrazovek. Ještě před pár týdny o Susan téměř nikdo nevěděl a dnes se o jejím životě má údajně natáčet film. Podívejte se na její monstrózní vystoupení: https://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

magazin.cz
Další příklady z domácího prostředí:
Lucie Bílá je vyučená švadlena
Karel Gott je vyučený elektrikář
Petr Nárožný vystudoval fakultu architektury a pozemního stavitelství na ČVUT
Josef Vojtek, lídr Kabátů, se vyučil opravářem telefonů

Nemusíš toužit zrovna po kariéře zpěváka, ale jistě máš v hlavě představy a přání, čím bys chtěl být. Pokud ano, tak si za svým cílem jdi. Při plnění pracovních snů ti pomůžou pracovní portály jako je např. Monster.cz. Vyber si z hromady pracovních nabídek a neboj se na ně odpovídat.

Spoj příjemné s užitečným a vytvoř si na Monster.cz svůj životopis. Nejen že se otevřeš novým možnostem, ale navíc můžeš vyhrát i 1 GB USB.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 54