Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robert Pattinson / foto: Shutterstock

Hezoun ze Stmívání: polibek za 400 tisíc!

Hvězda filmového hity Stmívání Robert Pattinson vydražil své dva polibky za 800 000 korun!

Přitažlivý mladý herec Robert Pattinson vydražil v aukci své dva polibky za 40 000 dolarů, což je v přepočtu přibližně 800 000 Kč. Peníze jsou určeny pro amfAR - nadaci pro výzkum AIDS.

Herec, který se proslavil filmovým hitem Twilight, vystoupil během koktejlové party filmového festivalu v Cannes na pódium v rámci akce amfAR "Kino proti AIDS 2009". A nabídl svým fanynkám možnost, aby se s ním osobně setkaly a navíc od něj dostaly polibek na tvář.

Milionářské dcerky
O Pattinsonově popularitě mezi mladými děvčaty svědčí komentář filmového magnáta Harveye Weinsteina, když červenajícího se Pattinsona uváděl na pódium. Weinstein žertoval o tom, že jeho tři dcery by se po zhlédnutí upíří ságy Twilight této šance ihned chopily a ještě by si nechaly změnit příjmení na Pattinsonová.

Vydražená suma se nakonec rozdělila mezi dva výherce, kteří zaplatili po 20 000 dolarech za to, aby se jejich dcery osobně setkaly s britskou hvězdou.

Dalšími herci, kteří se podíleli na aukci amfAR, byli Joshua Jackson, Diane Kruger, Josh Hartnett či Danny Glover.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 679