Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Lily Allen Music

Když si celebrity pustí pusu na špacír

O některých intimních detailech by měly celebrity pomlčet...

Každá celebrita, která má u diváků úspěch, disponuje nejen osobním kouzlem, ale také její osobní život obestírá tajemství, které diváky dráždí. Proto může být na škodu, když se herci v médiích odhalí příliš.

Příkladem můžou být Brad Pitt a Kate Winslet. Některé věci by o nich člověk snad radši ani nechtěl vědět. Odhalené ňadro na druhou stranu překvapilo samotnou Lily Allen.

Paruka tam dole
Kate Winslet, herečka ověnčená Oscarem, uvedla pro červnové vydání magazínu Allure, že se během natáčení Předčítače musela nechat zarůst "tam dole".

"Za celá ta léta, kdy jsem používala na depilaci vosk, to neroste tak rychle, jako kdysi. To vám řekne každá ženská. Proto mi dokonce nechali vyrobit náhražku - jakousi paruku, protože měli strach, že mi to dost nezaroste," vyprávěla britská hvězda.

Miminko Pitt

Pokud jde o Brada Pitta, o něm časopisu People jeho herecký kolega z filmu Inglorious Basterds Eli Roth řekl: "Pitt má takový trik, když se hodně potíte a nemáte čas se osprchovat. Vezmete navlhčené ubrousky, které se používají pro miminka, a utřete se s nimi v podpaží."

To už je snad až příliš mnoho důvěrných informací.

Bradavka kuk
Příjemnějším překvapením je fotografie z posledního natáčení klipu Lily Allen. Právě před objektivy fotografů selhal její kostým a vykoukla jí bradavka.

Po stranách odstávající šaty popové hvězdy nenechaly představivosti téměř žádný prostor, když si Allen v londýnské Covent Garden o přestávce mezi natáčením jednotlivých sekvencí odskočila s lidmi ze štábu na cigaretu.

"Lily je ve skvělé formě a zjevně byla příliš horlivá ve snaze ukázat své ladné křivky. V klipu je nejedno překvapení, ale tohle určitě neplánovala," uvedl jeden z členů natáčecího štábu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 70