Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Twitter/The Sun

Lindsay Lohan. Nahá na netu

Herečka Lindsay Lohan má v poslední době napilno. Zajímá se o ní policie a ještě si sama posílá své polonahé fotky na stránku Twitteru.

Při pohledu na foto musíme uznat, že se Lindsay opravdu nemá za co stydět. Na žhavém snímku má na sobě jen bokové džínsy, dlouhé blond vlasy si šikovně přehodila přes prsa a tak ponechala případným zvědavcům – a že jich bude hodně – prostor pro fantazii. Asi měla dlouho chvíli, když se chystala na reklamu.

Není to poprvé, co pózovala nahá. Nejznámější jsou asi její fotky pro W magazine, kde si zapózovala jako Marilyn Monroe na úplně posledních snímcích před smrtí.

Deník The Sun, který na snímky upozornil, dokonce spekuluje, že Lindsay v poslední době nemá do čeho píchnout, když má čas na blbosti typu foto pro Twittter. Ale nakonec je to lepší, než její bezcílné poflakování po klubech.

magazin.cz

Kde jsou šperky?
Její poslední skandálek ji přivedl až do hledáčku Scotland Yardu. Policie se o ni zajímá v souvislosti se zmizením diamantových šperků za 8 miliónů korun, které měla zapůjčené pro focení do časopisu Elle.

Šperky dva dny po focení zmizely a Lindsay je jednou z osob, které měly ke šperkům přístup. A tudíž je podezřelá. Doufejme, že tohle už opravdu nemá zapotřebí...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 921