Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miley Cyrus / foto: Twitter

Miley Cyrus a provokativní fotky

Je jí sice jen 16, ale v pózování na provokativních fotografiích je už řádně zběhlá, jak dokazuje obrázek, který je k vidění na mikroblogu Twitter.

Teenagerská hvězdička studia Disney se nakrucuje a špulí ústa v upnutém tričku a šortkách přidřepnutá na křesle v šatně při natáčení filmu Hannah Montana. Svůdné foto pořídil filmař Adam Shankman, který je producentem filmové verze seriálového hitu Hannah Montana.

magazin.cz

Na druhé fotografii Miley tiskne svůj sexy obličejík k tváří čtyřiačtyřicetiletého Adama, který otevřeně přiznává svou homosexualitu. Ten také poslal obě fotografie, které byly mimochodem pořízené při natáčení v americké Georgii, na Twitter.

Aby obhájil pořízení inkriminovaných fotek, začal Adam vysvětlovat: "Miley je sladký anděl, neustále neúnavně pracuje, není divu, že si občas v šatně zablbne. Vážně, nic jiného za tím není. Je jako moje malá sestřička."

magazin.cz

Tohle ale zdaleka nejsou jediné kontroverzní fotky populární Miley. Na MySpace se před časem objevily snímky mladé hvězdičky ve spodním prádle.

Minulý rok se zase musela omlouvat za snímky, které pořídila uznávaná fotografka Annie Liebovitz pro Vanity Fair. Milá Miley na nich byla nahoře bez a to se hvězdám Disneyho týmu neodpouští. Tehdy jí bylo jen patnáct a na odvážných snímcích měla hrudník jen popatlaný šlehačkou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 691