Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ženy jsou nejšťastnější v 28 letech

Nový průzkum ukázal, že v osmadvaceti letech jsou ženy nejspokojenější se svým milostným životem a mají nejvíce sebedůvěry, co se týče vlastního těla.

Tato sebedůvěra ale netrvá moc dlouho Po třicátých narozeninách si ženy začínají dělat starosti s vráskami a stárnutím. Společnost Clairol se na štěstí, sex a sebedůvěru vyptávala více než 4 000 žen.

"Všechno v životě má nějaký vrchol a když tyhle aspekty kulminují ve skoro třiceti letech, není to špatné," řekl mluvčí Clairolu reportérům Daily Telegraph.

"Ukázalo se, že v osmadvaceti letech si nejvíce žen připadá, že vypadají nejlépe, jejich tělo je v nejlepší formě a nejvíce si věří. V tomto věku nejčastěji mají stálou práci, pravidelný příjem, stálý vztah a hodně přátel. To všechno přispívá k obecnému pocitu štěstí. Už to není tak, že by ženy měly pocit, že od dvacátých narozenin jde život dolů," dodává.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 94