Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: equustheplay.com

Harry Potter má jasno. Je na starší ženy

Daniel Radcliffe pálí za staršími ženami, o tom se mluví delší dobu. Ale víte proč?

Daniel Radcliffe, představitel Harryho Pottera, tvrdí, že dívky jeho věku nebo o trochu mladší ho nezajímají. Prý se jim člověk musí neustále věnovat.

"Holky mého věku mně prostě neberou. Obecně řečeno, člověk se jim pořád musí věnovat mnohem víc, než ženám o trochu starším. Většina žen, s kterými jsem něco měl, byla o pár let starší než já, tak mezi dvaceti a třiceti," tvrdí Daniel.

Danielovi bude příští měsíc 21 let, ale tvrdí, že si připadá starý a už je to na něm také vidět. "Všiml jsem si, že mi praskají klouby, když vstávám a sedám si. Kolena mám v hrozném stavu. Často, když jsem dělal kaskadérské kousky, jsem odmítal nosit chrániče. A kolena to prostě odnesla. Jsem stařík v těle mladého muže," povzdechl si Daniel reportérům listu Parade.

Multimilionář ve dvaceti

Jeho jmění se sice odhaduje na 50 milionů dolarů (920 milionů Kč), ale on tvrdí, že nejlepší je na tom svoboda, kterou má ohledně výběru rolí.

"Je to skvělé. Měl jsem ohromné štěstí. Nechci ty peníze utratit za auta nebo nějaké extravagance. Záleží mi na tom, jaký vliv to má na moji kariéru. Stejně jako George Clooney mám možnost hrát v nějakém nákladném filmu, vydělat na tom hodně peněz, a pak zase dělat něco, co tolik peněz nepřinese. Nemusím si s tím dělat starosti, a to je to nejlepší, co pro vás peníze můžou udělat. O peníze jako takové mi nejde," dodává Daniel.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 273