Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kozačky / foto: shutterstock

Žena odsouzena za zneužívání dívky na internetu

První případ svého druhu a důkaz toho, že je potřeba být vždy ve střehu. I na netu.

Ve Velké Británii byl uzavřen první případ svého druhu, který byl řešen soudně. V jeho výsledku byla odsouzena jednadvacetiletá žena za sexuální zneužívání patnáctileté dívky, jež začalo na internetu a následně se přelilo i do skutečného života.

Posloužil internet
V poslední době stále více přibývá podobných případů. Většinou jsou ale hlavními „zloduchy“ pedofilní muži, kteří se zaměřují na dívky i chlapce. Internet jim dává široké pole možností i šanci sledovat život i rutiny mladistvých.

Tentokrát jde ale skutečně o ojedinělou záležitost. Žalobce Peter Zinner nařknul Sarah Wilson ze skutečně nechutného činu, který je navíc velmi ojedinělý.

Sarah Wilson v tomto případě dokázala využít zranitelnosti dívky a jejího špatného vztahu s rodiči. Nejprve si získala její náklonnost v chatroomu a později ji bombardovala emaily, SMS zprávami i telefonáty. Dívka si k ní brzy vytvořila pevné pouto, které Sarah Wilson neváhala zneužít.

K sexu nakonec nedošlo

Bisexuální zvrhlice neváhala do celé záležitosti přizvat i svého přítele. Spolu se s dívkou chtěli setkat a pravděpodobně ji sexuálně zneužít „natvrdo“. Avšak vlivem série omylů ke schůzce nedošlo.

Matce dívky se navíc podivný vztah podařilo odhalit a už s pomocí policie zorganizovala další setkání, kde byla dvojice zatčena. Muži přitom nebyly prokázány žádné nekalé úmysly, a tak byl propuštěn.

Avšak v držení Sarah Wilson se našly podivné sexuální hračky a dětská pornografie. I proto nakonec přestala tvrdit, že dívku nemínila sexuálně zneužít a ke všemu se doznala.

Sarah Wilson bude nyní zaregistrována jako sexuální deviant a po dobu deseti let nesmí vykonávat žádnou práci s dětmi.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 149