Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vašek Noid Bárta / foto: Korzo

Noid se brání: Nejsem žádný blb!

Václav Noid Bárta (28), exmanžel Lucky Bílé, přemýšlí, jak čelit pomluvám o tom, že má "IQ tykve". Tyto názory se podle něj rozšířily po jeho nedávném vystoupení v talkshow Karla Šípa, kde byl zpěvák a muzikant hostem.

"Už jsem o sobě slyšel, že jsem totální primitiv. Absolutně se mě to nedotklo, mí nejbližší vědí, jaký opravdu jsem," svěřil se Noid přece jen trochu naštvaně.

Zpěvák a autor muzikálu Babička, který napsal, aniž by znal noty, má pocit, že někteří lidé jeho vystupování nepochopili. "Nejsem žádný blb a novým cédéčkem to dokážu," tvrdí Vašek, který je momentálně zavřený ve studiu a na cédéčku tvrdě pracuje.

Co mu předhazují?
Pár lidí mu prý i předhodilo, že je vyučený řezník. "Já se za to nestydím, to bylo tak," vysvětluje Vašek: "Založil jsem si kapelu, rok před maturou mě vyhodili z gymplu, protože jsem na školu kašlal a jezdil po vystoupeních."

Noid o sobě tvrdí, že nezkazí žádnou legraci. "Moc rád se směju. A nejvíc vtipům svého bratra Štěpána. Jinak mám rád akční humor, zejména neplánované situace. Skrytá kamera mě vždycky dostane. Legrační situace, které nikomu neublíží, ale pobaví, při těch se cítím přímo skvěle," prozrazuje.

A co se jemu samotnému v poslední době směšného přihodilo? "Zažil jsem jen nějaké výpadky paměti v divadle. S tím ale většinou souvisejí i velice krušné chvilky. Tomu se zasměju až večer s přáteli, v tu chvíli to k smíchu opravdu není," přiznává Václav Noid Bárta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40