Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Oholeno / foto: sxc.hu

Cizinci ve vztazích: Italové

Itálie je jednou z nejoblíbenějších prázdninových destinací, na italské muže ale můžete narazit i kdekoliv jinde. Jejich temperament je pověstný, jako svůdníci bývají velmi úspěšní, ovšem někdy může být problém se jich zbavit..

Non parlo italiano? Nevadí
Velkou předností italských mužů je jejich komunikativnost. Rádi se s vámi dají do řeči a umí být příjemnými a zábavnými společníky. A to dokonce i v případě, že italsky nejen nemluvíte, ale dokonce nerozumíte ani slovo. Pokud o vás projeví zájem, nebudou mít pocit, že by jazyková bariéra mohla být nějakou překážkou. Když už, tak pouze tou nejméně podstatnou.

Pověst italských casanovů
Pověst italských mužů provází jejich typicky jižanský temperament a entusiasmus. Bývají často velmi hluční, jde ale také o jeden z projevů jejich smyslu pro společnost a zábavu. Vyhledávají zábavní podniky a restaurace. Čeká vás ono sladké „dolce vita“. Bude-li si vás chtít Ital získat, můžete počítat s tím, že se bude snažit zvolit příjemnou a útulnou restauraci, dobré jídlo mu snáze otevře cestu k vašemu srdci, to on ví velmi dobře. Tak jen abyste se pak necítila zaskočená tím, že bude tu cestu brzy hledat.

Italové jako milovníci žen

Italové mají velkou slabost pro české a slovenské ženy, zvlášť světlovlásky v nich vzbuzují ty nejněžnější emoce. Mnozí z nich se tak stávají téměř dokonalým Casanovou, který je ochoten udělat cokoliv, aby vzbudil váš zájem. Ono cokoliv vás ale v případě, že jeho sympatie opětovat nebudete, bude po chvíli téměř obtěžovat. Po hodné chvíli vás to bude téměř jistě obtěžovat. Takoví ale Italové často bývají, nevzdávají se tak rychle, ani když jsou k nim ženy velmi netečné a odmítavé.

Ženy si zvednou sebevědomí
Jejich temperament se tak může projevit naplno. Pokřikují, oslovují vás na ulici, opakovaně zvou na kávu i na drink, na projížďku výstavním kabrioletem, vyznávají lásku, licitují i žadoní. Je to téměř neskutečné, vaše non jakoby působilo jako afrodiziakum. Vaše odmítnutí je červená muleta. Jak se italského ctitele zdvořile zbavit? Ženy, které se objevují venku samy, to budou mít vždy komplikované, ideální je přemístit se na jiné působiště, kde budete mít opět chvíli klid – než se objeví další ctitel. Jeden příjemný vedlejší efekt to pro ženy má, náhle si připadáte jako svůdná bohyně, ačkoliv z Česka jste ještě odjížděla jako nezajímavý, nudný typ.

Italové a móda
Itálie představuje mekku módy. Móda zajímá nejen ženy, ale i muže. Na první pohled je znát, že Italové si na vzhled potrpí. I muži rádi nakupují oblečení a vyžívají se ve značkových kouscích. Často vnímáme jejich módní kreace jako téměř úsměvné, těsné kalhoty, kožené pásky s kovovými sponami a blýskavými korálky, košile s rozhalenkou a nagelovaný účes. Italští muži to mívají tendenci s módními výstřelky občas i přehánět, ulice jsou plné metrosexuálů, kteří o sebe přehnaně pečují. Na druhou stranu, mnoho z nich umí být neobyčejně elegantních. Podobné nároky mohou mít ale také na ženy po jejich boku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 298