Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šílenec králem youtube

Francouzi možná jedí žáby a v práci se moc nepřetrhnou, ale jejich smysl pro humor a satiru je nepřekonatelný. Dokladem je i francouzský komik Rémi Gaillard, některými pokládaný za krále serveru Youtube.

Proslavil se především svou schopností se vetřít kamkoliv a kdykoliv. Například když fotbalový klub Lorient slavil vítězství v národním poháru, vetřel se mezi vítězné fotbalisty v dresu bez čísla. Než si kdokoliv uvědomil, že krom dresu moc nezapadá, potřásal si rukou s prezidentem Jacquesem Chirachem. Podobně si potřásal rukou s rozhodčími při zápasech volejbalové či rugbyové ligy.

Když ho přestane bavit sport, zajde si na politický mítink, utáboří se u kašny v středu města či se projde v horolezeckých mačkách po ploše na ledním stadionu. Neváhá se ani v převleku za astronauta procházet po golfovém hřišti a udělat tak nejeden velký krok pro lidstvo.

Fotbalista

Jídlo zdarma

Astronaut na golfu

Kulturista

Kuchař

Kompletní přehled videí najdete na youtube kanálu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 302