Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Keith Richards / foto:

Keith Richards ze Stounů nosí ženské šaty

Keith Richards rád nosí oblečení své manželky, bývalé supermodelky Patti Hansen.

Známý britský rocker se prý živě zajímá o módu a jeho žena tvrdí, že vypadá dobře ve všem - dokonce i v jejích odložených šatech.

"Máma říká, že by vypadal dobře i v baletní sukýnce. Tu sice nenosí, ale je fakt, že si na sebe může vzít skoro cokoliv a vypadá v tom dobře. Nosí třeba máminy kalhoty od pyžama a její blůzky, a vypadá v nich opravdu skvěle. Je to super," říká Keithova dcera Alexandra.

Ona a její sestra Theodora se nedávno staly tvářemi reklamní kampaně značky French Connection. Tvrdí, že "jsou na cit pro módu", který vidí u svých rodičů.

"Nedávno jsme se dívaly na nějaká videa z dětství a musím říct, že táta i máma se oblékali opravdu stylově. Všichni kolem nosili nesmírně nudné kalhoty a trička a oni si na hlavu uvázali šátky a měli spousty náušnic. Včetně táty. Rozhodně nás jejich styl ovlivnil," řekla Theodora reportérům britského listu Grazia.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 45