Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pavel Novotný / foto: Korzo

No fuj! Pavel Novotný nahý v Playboyi?

Bulvárnímu novináři a "synovi z povolání" Pavlu Novotnému evidentně dosavadní skandály ještě nestačily.

Po erotickém kalendáři, který nafotil ve stylu své největší odpůrkyně Kateřiny Kristelové, se chce nechat nafotit nahý v Playboyi.

Jde o další kolo boje Novotného s herečkou a moderátorkou Kateřinou Kristelovou. Ta mu již delší dobu leží pořádně v žaludku. Nejenže ji v internetovém videu pro server Stream.cz počastoval několika hrubými urážkami, že neplatí daně, lže a brala drogy.

Novotný navíc nafotil i erotický kalendář, který měl parodovat obdobný počin Kristelové. Teď se žene do dalšího extrému. Stejně jako ona chce pózovat pro Playboy. "Nestyděl jsem se při focení kalendáře, nebudu se stydět ani pro Playboy," svěřil se Novotný.

"A pokud se od nich opravdu někdo ozve, tak se odhalím ještě víc než v kalendáři," slíbil.

O kalendář je zájem
Celou akci má už Pavel do detailu promyšlenou. "Budeme fotit s Juliánem Záhorovským v Thajsku. A to v roce 2011. Určitě vám můžu slíbit, že JE ukážeme," tvrdil se smíchem.

Než se tak stane, užívá si profesionální skandalista úspěchu svého kalendáře. Ten vyšel v limitované sérii a původně byl neprodejný. Je o něj ale prý tak velký zájem, že se Novotný rozhodl pro dotisk a bude ho prodávat. Koncem června ho pokřtila jeho blízká kamarádka Agáta Hanychová.

"Agáta je sexuální symbol číslo jedna naší generace. Kdo jiný by měl tedy křtít sexuální symbol číslo dvě?" vysvětlil Novotný, proč si Agátu vybral.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 174