Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Sexy muži roztomilé Cameron Diaz

S kterými muži byla v poslední době viděna herečka Cameron Diaz?

Proslýchá se, že diva Cameron Diaz měla rande s hercem Keanu Reevesem, který hrál jejího milence ve filmu Líbánky bez ženicha z roku 1996. Dvojice byla nedávno přistižena, jak večeří v klidné restauraci Whisper Lounge v Los Angeles.

"Vypadali, že se k sobě dost mají," uvedl o dvojici jeden z přihlížejících. "Cameron si cpala svůj burger do pusy a předváděla, jak široká ústa má. Keanu se smál - bylo to dost divné sledovat ho, jak se tak kření, když se o něm tvrdí, že je spíše vážný."

Po večeři v restauraci společně údajně odešli zavěšeni jeden do druhého a šli do kina. Domnělý milenecký pár spolu v uvedeném komplexu zůstal až do jedné hodiny ráno.

A ti před tím?

Ještě den předtím, než se začalo mluvit o jejím blízkém vztahu ke Keanu Reevesovi, byla Cameron Diaz romanticky spojována s hvězdou ze seriálu Sex ve městě Jasonem Lewisem. Ten hrál milence Samanthy, alias Kim Cattrall. Nejmenovaný zdroj uvedl, že tuto dvojici zastihl, jak si společně pochutnávají na suši na Venice Beach.

"Cameron a Jason spolu seděli v rohu japonské restaurace Shima a byli spolu úplně propleteni. Nemohli se přestat jeden druhého dotýkat. A my jsme nemohli odtrhnout oči," sdělil zdroj časopisu Grazia.

V poslední době se kromě údajného randění s oběma herci hovořilo také o tom, že Cameron Diazová stála ve středu milostného trojúhelníku s Leonardem DiCapriem a Judem Lawem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 60