Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Patrick Swayze / foto: Shutterstock

Patrick Swayze dotančil svůj hříšný tanec

Nad včerejším úmrtím herce Patricka Swayzeho, který statečně bojoval s rakovinou slinivky břišní, truchlí mnoho známých celebrit.

Whoopi Goldberg, která s ním hrála po boku ve snímku Duch, pro televizní pořad Entertainment Tonight uvedla: "Patrick byl opravdu dobrý chlap, byl zábavný a já mu za mnohé vděčím. Už mu to však nebudu moci nikdy vrátit. Věřím v poselství "Ducha", takže on bude vždy nablízku."

Partner Patricka Swayzeho z amerického seriálu The Beast Travis Fimmel poslal svou modlitbu Patrickově rodině: "Mé upřímné kondolence směřují k jeho ženě Lise a celé rodině."

Mooreová zatím mlčí
Jménem Kaliforňanů kondoloval zároveň bývalý herec a guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger.

"Patrick Swayze byl talentovaný a vášnivý umělec, který nezapomenutelným způsobem rozezněl struny uvnitř svého publika na celém světě," uvedl ve své kondolenci. "Jako jeho fanda i jako herec jsem Patricka obdivoval a vím, že všem bude velice chybět. Jménem všech obyvatel Kalifornie, posíláme Maria (Shriver - guvernérova žena, pozn. red.) a já Patrickově rodině naše nejhlubší kondolence."

I na sociální síti Twitter proběhlo několik textů známých herců s kondolencemi. Mezi ně patří Alyssa Milano či Ashton Kutcher. Demi Moore, která hrála Swayzeho partnerku ve slavném filmu Duch, však žádné prohlášení k jeho smrti zatím nevydala.

Patrick Swayze zemřel v pondělí (14. 9.) ve věku 57 let. Po dvaceti měsících boje herec podlehl rakovině slinivky břišní. Během oznámení jeho smrti zástupkyně herce Annett Wolf uveřejnila prohlášení, ve kterém stojí: "Patrick Swayze nás dnes opustil klidně a se svou rodinou po boku poté, co výzvám své nemoci čelil celých dvacet měsíců."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 511