Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pumafragrances.cz

Uragán Bolt přichází s Jamaicou

Je tu uragán jménem Bolt. Zrodil se na Jamajce, šíří se dál a neustále nabývá na rychlosti.

 V jeho žilách proudí tisíce koní, které ho ženou stále dál. Je jen jediná pomoc. Nechat se strhnout jeho neuvěřitelnou energií. Stejně jako Bolt, tak i Puma ráda boří hranice a mýty.

Proto vzniklo spojenectví mezi nejrychlejším mužem současnosti a značkou podporující vrcholové sportovce. Na olympijském stadionu v Berlíně byli všichni svědky toho, jak toto spojenectví bezvadně funguje. Sprinterské tretry PUMA YAAM, ve kterých se Bolt doslova vznášel, ho donesly až k nejrychlejšímu času, který byl kdy v závodě na 100 m zaznamenán - 9,58 vteřiny. “To je to, pro co jsem celý rok trénoval. Ty boty mě úplně hnaly dopředu.”

V současnosti pro Bolta, se znakem Pumy na hrudi, není ve sportu nic nemožné a společně s Pumou jsou neporazitelní. A jaký je recept na jeho úspěch?

1) Užívejte si života a mějte radost z pohybu.
2) Nevpouštějte do svého života stres a smutek, jsou to zabijáci snů.
3) Nikdy o sobě nepochybujte, protože nic není nemožné, vše je jen ve vaší hlavě.

Právě těmito třemi hesly se inspirovala Puma a zrodil se lék v podobě vůní Puma Jamaica2. Cítíte se připraveni na život plný svobody a nových možností? Připoutejte se a připravte na nejtrendovější sportovní vůni.

PUMA Jamaica2
PUMA Jamaica2 Man a Woman v sobě ukrývá kus pravé Jamajky, pestrobarevné a pohodové země. V rytmu reggae se zde snoubí aktivní životní styl s dobrou náladou a ležérností. Je to „protijed“ mladé generace proti hektickému, modernímu světu.

Právě tuhle vášeň pro pohodový styl zachytila PUMA ve svých barevných vůních. Obě vůně kombinují vše, co je pro Jamajku typické – hřejivé tóny, pocit svobody a čistou vášeň. Přesně je vystihuje slogan “přirozená přitažlivost”, tedy být v pohodě a sebejistý, což přidává na neodolatelnosti.

magazin.cz

Jamaica2 Man – aromatická dřevitá vůně
je již úspěšně etablovanou vůní, které dávají přednost hlavně muži milující zábavu s bezproblémovým přístupem k životu. V kompozicích PUMY je vždy skryta šelma projevující se svou potenciální divokostí, která boří zavedená pravidla sestavování vůní.

Složení vůně
HLAVA: mandarinka, šalvěj, citron, estragon, tymián
SRDCE: galbanum, jasmín, růže
ZÁKLAD: ambra, vanilka

Jamaica2 Woman – květinově ovocná vůně
Je to pravé pro moderní a nezávislé ženy. Má v sobě stejnou dávku energie a tepla jako její pánský protějšek, ale přidává k němu bohatý akord květů a ovoce, které z ní přímo vyzařují. To vše vytváří úžasně svěží vůni, jež vás dostane kamkoli, z pláže na parket, do města, i na pobřeží při východu slunce…

Složení vůně
HLAVA: broskev, červený graperfuit, vodní kaštan, žlutý meloun
SRDCE: jasmín, frézie, lístky fialky, blumy
ZÁKLAD: pačuli, vanilka

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15