Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

9 nejhustějších bodypaintingů

Jsou barevní. Jsou sexy. Jsou zkrátka... jako obrázek. Které z pokreslených těl modelů se vám nejvíc líbí?

A sešly se dvě tetky...
Tedy spíš – sešly se dvě štíhlé modelky – na jejíž tělo umělec namaloval obličeje dvou dam. Jedna se chechtá a druhá je pěkně podmračená. Všimněte si těch „nosíků s bradavičkou“, nejsou k nakousnutí?

magazin.cz

Vytočený ďábel
Berany...berany...duc...! Luciferovi, kterého si na prsou hřeje tato vnadná padesátnice, se pěkně protáčí rohy. Podle světelkujícího pohledu a rozevřených úst lze jasně usoudit, že samotnému ďáblovi (nebo jeho majitelce) pěkně kručí v břiše.

magazin.cz

Vyladěná s tapetou
Jste pintlich a chcete mít svůj pokojík totálně sladěný? Tato dívka se rozhodla splynout se svou tapetou a na chvilku se proměnila v baletku, které vystupuje z rozkvetlé zdi.

magazin.cz


Dres přímo na tělo
Mít hezky obtáhnutý dres je sexy. Ovšem daleko víc sexy je ho mít namalovaný přímo na holém těle. S takovou rugbystkou by se rádo utkalo nejedno mužské družstvo...

magazin.cz

Vousáč v rozkroku
Tento snímek dokazuje, že i dámský rozkrok se dá výtvarně zužitkovat. Dokonce i s „fousy“:-). Zarostlý chlapík s čelenkou tam padnul jako ulitý. Stejně tak dobře umělec použil i mužské tělo, včetně penisu. No řekněte, není ten sloneček roztomilý?

magazin.cz


Bacha, někdo stojí pod oknem!
Úchyl, mrtvola nebo lesní víla? Těžko říci, co dívka s okenním rámem přes obličej znázorňuje. Jedno je však jisté: podle jejího pobledlého a unaveného výrazu lze odhadnout, že tam stojí hóóódně dlouho.

magazin.cz


Pan Tau...
Tudutududu...tutu... Pamatujete si na pana Tau, kdy párkrát klepnul do klobouku a zjevil se všude, kde si umanul? Tato dívka má s hlavním protagonistou dětského seriálu podobný oblek, buřinku, ale i výraz...

magazin.cz


Koho sežere zlatá rybka?

Že by se zlaté rybky letos přemnožily? Když už ne ve vodních tocích, tak alespoň na tvářích modelů. Která z nich přežije a která se změní ve filé?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 520