Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Mel B naposledy v sexy spodním prádle

Bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B se rozhodně nestydí nafotit odvážný set. Ukázala to už několikrát a i tentokrát vyvolala náležitý ohlas.

Jako Erin Brokovich
Zpěvačka se představuje v různých modelech a provedeních spodního prádla značky Ultima. Jedná se o podzimní a zimní kolekci této firmy.

Mel B kolekci představila v Las Vegas a jednoznačně tam s ní vyvolala velký rozruch. Ale co si budeme nalhávat, značnou zásluhu na tom má stále skvěle vypadající tělo této zpěvačky, která však pořád více koketuje s modelingem.

magazin.cz

Značka Ultima vešla ve známost díky Julii Roberts a její roli ve filmu Erin Brokovich. Od té doby se z ní podařilo udělat exkluzivní label.

Ztracené prádlo
Mel B se podle svých slov snažila stylizovat do lasvegaských tanečnic u tyče, které nejdou pro odvážnou pózu daleko.

Výsledné fotky dokládají, že si čtyřiatřicetiletá zpěvačka a modelka, která však vypadá o dost mladší, práci náležitě užila. Proslýchá se ovšem, že Ultimo hledá novou tvář pro předvádění svých modelů.

magazin.cz

Zpátky do Velké Británie ale dorazila bez kufru plného prádla, jež má propagovat. Někde se totiž ztratil.

Naštěstí ale dostala obratem novou zásilku, a tak se muži, kterým Mel B dovolí dostat se tak natěsno, mají nač těšit.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 160