Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro The Sun

Modelky se svlékly, aby podpořily vojáky!

Pochod polonahých koček ulicemi Manchesteru...

Britským vojáků by mohl závidět celý svět. Vždyť, která země se může pochlubit, že se kvůli nim vydali do ulic polonahé modelky. Vyrazily oděné jen v legínách, botách a podpatku a přes nahá prsa si nechaly vymalovat „maskáčovou podprsenku“.

Nutno říct, že zabodovaly. V ulicích Manchesteru, kde se pochod konal, se na chvíli zastavil život. Dívky vyzbrojené kasičkami vybíraly od kolemjdoucích podporu pro britské vojenské síly v zahraničí.

magazin.cz

Akci zorganizoval umělec Fanny Gogh spolu s několika charitativními organizacemi. Jejich cílem bylo upozornit na to, že vojáci v zahraničí potřebují lepší vybavení. A za vybrané peníze chtějí poslat balíky plné kávy, čaje a čokolády vojákům do Afghánistánu.

A co na to zúčastněné? Sarah Longbottom, jedna z modelek řekla deníku The Sun: „Chceme pro naše mladíky získat trochu luxusu. A pokud to znamená, že mám ukázat prsa, tak to ráda udělám.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 211