Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: robbiewilliams.com

Robbie Williams málem zemřel jako Jackson

V jeho drogovém koktejlu nechyběly ani prášky, co zabily Michaela Jacksona.

Nechybělo mnoho a svět mohl před pár lety oplakávat oblíbeného zpěváka Robbieho Williamse. V nebývale otevřeném rozhovoru Robbie uvedl, že ho od smrti mohlo dělit tak 24 hodin. Kdyby nedostal příslušnou pomoc…

Smrtící lék
Že si Robbie v minulosti (a kdo ví, zda ne i v současnosti) rád šlehnul nějaké té drogy, je docela známá věc. Ani sám zpěvák se tím nikdy netajil. Jednu dobu šel z jednoho drogového rauše do druhého.

A právě tehdy málem zemřel. Jeho koktejl prášků onoho osudového dne obsahoval mimo jiné také Vicodin, tedy lék na tlumení bolesti, který proslul zejména tím, že pravděpodobně velmi pomohl ke smrti Michaela Jacksona.

Robbie si Vicodin rovněž velmi oblíbil. Zachutnal mu tolik, že jednou do sebe nacpal celých dvacet tablet.

Bylo mu jedno, že zemře

Tím se dostal do podivného stavu, kdy mu bylo úplně jedno, co se s ním stane – zda zemře, nebo přežije.

„V závislosti se dostanete do bodu, kdy už vás vůbec neobtěžuje otázka, jestli vás tahle dávka zabije, nebo ne. Až tak daleko to dojde,“ nechal se slyšet Robbie.

V roce 2007 se dnes pětatřicetiletý zpěvák přihlásil na kliniku, a jak říká – ze své závislosti se dostal. Na okamžiky s Vicodinem, které ho málem stály život, už nikdy nezapomene.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58