Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Školačka rozkrájela rodiče na kousky

Čínská školačka zabila rodiče a rozkrájela je na kousky, protože se často hádali.

K tomuto neuvěřitelnému rodinnému krveprolití došlo letos 11. září v jejich bytu v oblasti Zhongshan. Vraždící dívce je teprve 18 let, jmenuje se Qi Ping. Odborníci nyní zjišťují, zda je duševně v pořádku, protože své rodiče zavraždila opravdu brutálním způsobem. Nejdřív jim svázala ruce za zády, aby se nemohli bránit, potom jim na hlavu nasadila igelitové tašky a sledovala je, dokud se neudusili.

Vzala kladivo a velký nůž a naporcovala je
Tím ale dívčino běsnění neskončilo. Když rodiče udusila, vzala kladivo a velký nůž a rozsekala je na malé kousíčky. S kusy těl pak dál žila ve svém rodném hnízdě, některé části rodičů zanechala na okolních pozemcích. Až za několik dní zasáhla policie, protože jí telefonovali ostatní nájemníci a informovali, k čemu došlo.

Qi Ping se k oběma vraždám přiznala. Na obranu řekla: “Říkala jsem tátovi a mámě, aby se stále tak nehádali, neprali se, nevyhrožovali si rozvodem, ale hlavně máma si nedala říct a byla stále více podrážděná. Tak jsem vzala tu starou igelitku a dala jí mámě na hlavu, ruce jsem jí svázala za zády, takže se nemohla bránit. Za půl hodiny bylo po všem."

Za 4 dny dorazila policie a nestačila se divit
Čtyři dny po činu dorazila policie, odvedla dívku na vyšetřovnu a prozkoumala místo hrůzného činu. Když jim dívka řekla, proč rodiče zabila a naporcovala, nevěřili svým uším. Nikdo nejspíš nechápal, jak je možné, že hrozící rozvod rodičů a rozpad rodiny mohl dívku dohnat k tak strašnému zločinu.

V nájemních bytech, v němž bydlela i Qi Ping s rodiči, bydlí většinou lidé z venkova, kteří tu žijí kvůli práci v nedaleké textilní továrně. Incident se odehrál v bytě číslo 803.

“Jednou ráno kolem osmé hodiny za mnou přišel jeden z nájemníků z osmého podlaží s tím, že z bytu 803 vychází nesnesitelný zápach a že lidé, co tu bydlí, už několik dní vůbec neviděl,“ vzpomíná na den, kdy se všechno provalilo, jeden z nájemníků. „Cítil jsem, že něco není v pořádku, tak jsme spolu zašli k tomu bytu.”

Nájemníci vzpomínají na hrůzný nález
“Z bytu vycházel opravdu neuvěřitelný zápach. Dlouho jsme na dveře ťukali, ale nikdo neotevíral ani se nikdo zevnitř neozýval. Tak jsme vykopli dveře. Smrad nás málem porazil na zem. Byt vypadal jako po výbuchu a uprostřed toho všeho stála úplně zmatená dcera nájemníků. Bylo to šílené. Hned jsme zavolali na policii.“

Reportérovi, který na místo dorazil, se nájemníci svěřili s tím, co následovalo. “Policie si v krabicích odvezla kousky těl, které byly doslova všude.“

Rodina prý nebyla úplně v pořádku, otec dřív pracoval v rybářském průmyslu, ale pak měl autonehodu, zranil se a do práce už nikdy nenastoupil. Navíc měl od té nehody hodně pocuchané nervy.

„Původně řídil tirák převážející zboží pro jednu rybářskou společnost. Od nehody už z bytu skoro nevycházel. Pochopili jsme, že jejich manželství už nefunguje, jak by mělo, a slyšeli jsme i něco o rozvodu. Že by to ale mohlo dopadnou tak tragicky, nikoho kolem nenapadlo.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 456