Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: London Fog

Smyslná Eva Longoria pózuje s manželem

Smyslná kráska Eva Longoria stojí ve vyzývavé póze nahoře bez. Rukou si zakrývá prsa a zbylé intimní partie zakrývá ledabyle pohozeným kabátem. Vyzývavě na ní shlíží přímo její manžel Tony.

Šlo to jako po másle
Ne, to nejsou odvážnější fotky do rodinného alba. Manželský pár podepsal jistě lukrativní kontrakt s módním labelem London Fog.

Tyto fotografie patří do první série, kterou spolu manželský pár nafotil. Herečka, která se proslavila rolí v Zoufalých manželkách, a francouzský basketbalista Tony Parker si focení dle vlastních slov pořádně užívali.

magazin.cz

Fotograf si spolupráci s hvězdnou dvojicí rovněž pochvaluje: „Chovali se, jako by to pro ně byla nejjednodušší práce na světě.“

Hvězda na chodníku slávy

Že celou věc nebrali zcela profesionálně, dokládá i žádost Evy, která si řekla o kopie snímků pro sebe. Chce si jimi prý vyzdobit domácnost.

Čtyřiatřicetiletá Eva Longoria má však s focením značné zkušenosti. Už od roku 2005 je hlavní tváří kosmetického koncernu L'Oreal.

magazin.cz

Herečce se také dostalo velké pocty, když mohla odhalit svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Nebylo to však díky výkonům, které předvádí jako panička na Wisteria Lane. Vděčí za to právě firmě L'Oreal, který podporoval rekonstrukci řady hollywoodských atrakcí v okolí a za odměnu se tak svými tvářemi mohl zapsat do zdejší historie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 257