Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse se prý znovu vdala

Zpěvačka Amy Winehouse se prý vrátila ke svému exmanželovi Blakeovi Fielder-Civilovi. Aspoň tak to říká britský bulvár The Sun a rovněž profily obou výtečníků na Facebooku, kde stojí, že se opět vzali.

Naše milá Amy – hudebně to není žádná sláva, alespoň co se případného nového alba týče, ale jinak je kolem ní stále živo. Nedávno o ní napsal písničku další výtečník Boy George a teď se zase vyznamenala ona sama.

S manželem Blakem se navyváděli skopičin až hanba, i všeliké omamné látky do sebe prali, pan choť si dokonce odseděl své za napadení. Jejich manželství bylo rozvedeno letos v červenci. O rozvod požádal Fielder-Civil, přičemž jako důvod uvedl manželčinu nevěru. I potom se ale stále stýkali, i přes tvrzení, že si oba našli nové partnery.

Teď je ale, zdá se, opět ruka v rukávě, z čehož budou mít zřejmě pramalou radost Amyini rodiče, zejména otec Mitch. Tolik se, chudák, radoval, jaké pokroky dělá dcerka v odvykací kůře a toho, že se vrátí k Blakeovi a sletí do toho znovu, se bál jako čert kříže.

Konec Amy?
Amy Winehouse na sebe krom všemožných alkoholových a drogových eskapád, jakož i dalších výtržností, jako například napadení fanynky, která si ji chtěla ofotit, upozornila zejména muzikou, hlavně tedy zpěvem. Společně s Duffy a dalšími bývá považována za jednu z nejvýraznějších představitelek vlny tzv, nového soulu. Ve svém projevu kombinuje jazz, soul a rhythm’n’blues – to původní, ryzí, ne ten hitparádový bakelit.

Debutovala v roce 2003 ceněným albem Frank a o tři roky později vydala průlomovou a velmi úspěšnou desku Back To Black. Prodávalo se fantasticky a kritika jásala nadšením.
Reputaci si ale Amy poškodila četnými průšvihy s drogami a lihovými nápoji. Na následovníka Back To Black se čeká dodnes a nevypadá to, že by se v tomto ohledu něco hnulo kupředu. I díky výše naznačeným skutečnostem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21