Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mariah Carey / foto: mariahcarey.com

Mariah Carey přiznala týrání

Zpěvačka a herečka Mariah Carey v nedávném televizním rozhovoru otevřeně promluvila o svém "duševním a citovém týrání". Tím si prošla během svého manželství s hudebním magnátem Tommym Mottolou.

Uvedla to v souvislosti s propagací svého nového filmu Precious. V něm hraje sociální pracovnici, která se snaží pomáhat zneužívané mladé dívce. Během rozhovoru s Larry Kingem na americkém televizním kanálu CNN řekla, že pro ni zneužívání není nic nového.

Carey také odpověděla na otázku, co si myslí o napadení Rihanny jejím tehdejším přítelem Chrisem Brownem letos v únoru. "Jak víte, byla jsem velmi izolovaná, když jsem začala prvně vystupovat. A pokud by mi dovolili tak mladé mít mladého přítele, který je také hvězdou… Nevím, co by se stalo. Já jsem v podstatě neměla dovoleno vycházet z domu. Takže si neumím představit, čím si prošla," řekla zpěvačka v rozhovoru, který CNN odvysílala 4. listopadu.

Když se jí King zeptal, zda si někdy prošla zneužitím či hrubým zacházením, Mariah odpověděla: "Hrubé zacházení má několik kategorií… Může být v citové nebo duševní oblasti, různě…"

Potom sice odmítla hovořit o podrobnostech, ale Larrymu Kingovi řekla, že sympatizuje se ženami, které bojují o to, aby se osvobodily ze vztahů, v nichž jsou zneužívány a napadány.
"Je to děsivé. Prostě si myslím, že se do takové situace dostanete a cítíte se v ní uvězněná. Bylo pro mě je těžké se z toho dostat. Byli jsme spojení nejen manželstvím, ale i byznysem. Ten člověk vlastně ovládal můj život," dodala upřímně Carey.

Manželství Mariah Carey s Tommym Mottolou trvalo od roku 1993 do roku 1998.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 64