Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iveta Lutovská / foto: Korzo

Miss Lutovská jako ďábelská bohyně!

Iveta Lutovská, Česká Miss 2009, se stala hlavní hvězdou sobotní přehlídky Top Secret. Návrhář Josef Klír, který navrhoval veškeré spodní prádlo pro tuto akci, z ní udělal černovlasou ďábelskou bohyni.

"Bylo to úžasné. Vyzkoušela jsem si něco, co jsem předtím na sobě nikdy neměla," svěřila se modelka. "Třeba například parohy, které, doufám, ještě dlouho mít nebudu. A pak také černou paruku." Iveta byla ze svého kostýmu zpočátku trochu překvapená, nakonec se jí ale líbil.

magazin.cz

"Nejdříve jsem si nedokázala úplně představit, jak to celé bude vypadat. Jediné, co jsem věděla, je, že když je to z rukou Pepy, bude to určitě krásné a originální. A bylo. Pepa a korzet, to je prostě moje. Byla jsem nakonec velmi spokojená," tvrdila modelka.

Bylo to poprvé, co se Iveta někde objevila v krátkých, černých vlasech. Už několik let totiž nosí stále stejný blonďatý účes.

"Abych řekla pravdu, nedokážu popsat, jak jsem se v tom cítila. Byla to opravdu radikální změna. Spousta holek mi říkala, že to bylo super, abych zauvažovala nad změnou. Ale asi jsem v tomhle trochu staromódní a zůstanu u své blonďaté barvy, kterou už mám několik let. V té černé jsem si přišla starší," dodala Česká Miss 2009.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36