Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miroslav Šmajda / foto: Korzo

Miroslav Šmajda ovládl dívčí sny

Soutěžící Česko Slovenské SuperStar Miroslav Šmajda (20) skládá písničky o lásce a některým dívkám se o něm zdá.

Zpěvák a také dobrý kytarista píše písně o něčem reálném, o běžných životních problémech a taky o lásce. Říká, že v každé je hlavně nějaký příběh. Přitom je teď volný a nezadaný.

"Jednou jsem složil písničku pro jednu slečnu, do které jsem byl zamilovaný. Bohužel nám to nevyšlo. Teď nikoho nemám. Určitě bych nějakou dívku chtěl, kdyby byla nějaká příležitost. Takovou, se kterou bychom si padli do oka," svěřil se Miroslav.

Prozradil, že občas bývá dojatý z některých zpráv, které mu chodí od fanynek. "Jedna mi psala, že se jí o mně zdá a že mě má pořád před sebou," řekl finalista Česko Slovenské SuperStar.

A co plánuje?

"Zatím jsem v podstatě nic nedokázal. Jenom interpretuji písničky v jedné soutěži a to je všechno. Budu se snažit hlavně po soutěži dokázat, že jsem dobrý. Mám naplánované v podstatě všechny kroky, které bych chtěl podniknout. Teď si právě dávám dohromady kapelu. Už pomalu začínáme cvičit," prozradil Šmajda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 504