Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Carmen Electra / foto: carmenelectra.com

Carmen Electra v domácím videu s lahví šampusu

Americké herečce a modelce uniklo z domácího archívu na internet video, ve kterém dovádí se sympatickou brunetou.

Carmen Electra tak přišla o primát jedné z posledních sexy celebrit, které se záběry z domácího dovádění nedostaly na veřejnost. Snímek zachycuje jak modelka, která fotila i pro Playboy, rozpustile dovádí s velice málo oblečenou brunetou a ještě si chvilky zpříjemňují usrkáváním z lahve šampaňského.

magazin.cz

Carmen nakonec skonči jen na vysokých podpatcích, kalhotkách a červené podprsence. I o tu ale ke konci klipu přijde. Spolu s kamarádkou simulují lesbický sex a lákají tak kameramana, aby se k nim místo natáčení radši přidal.

Záběry ovšem nedojdou tak daleko jako u ostatních dívek známých také z pánského časopisu Playboy. Video Pamely Anderson ukázalo mnohem víc, a to nemluvíme o “ One night in Paris“ profesionální celebrity Paris Hilton. Carmen tak daleko nezajde, i když poslední záběr je dosti výmluvný.

Video:

Takže médii brzo proběhly spekulace o tom, zda tento únik není úmyslný. Tomu by odpovídal i poměrně veliký počet střihů, který neodpovídá formátu domácího videa, spíše svědčí o profesionální práci. Je tedy pravděpodobné, že se díváme na součást důmyslné propagace nového filmu či televizní show.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 98