Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Mendes / foto: Calvin Klein

Eva Mendes se učí od prostitutek

Slavná herečka si našla zajímavé zdroje poučení

Herečka Eva Mendes vzala přípravu na nový film opravdu od základů. Aby se dobře připravila na novou roli, chodila za prostitutkami a mluvila s nimi.

Hollywoodská kráska totiž v novém filmu Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans hraje po boku Nicolase Cage prostitutku závislou na drogách. Mendes chtěla roli lépe porozumět a nakonec zjistila, že se od prostitutek dozvěděla i mnoho zajímavých postřehů.

"Mluvila jsem se s dívkami, které si zákazníci objednávají přes agentury a setkávají se s nimi v luxusních apartmánech. Dost jsem se poučila," říká Mendes.

Žádné vzrůšo
Hispánská herečka také přiznala, že se velmi těšila na práci s kultovním režisérem Wernerem Herzogem.

"Byla jsem docela zklamaná. Nedělal žádné strašné scény, nekřičel, neměl šílené požadavky. Bylo to skoro nudné," řekla diva německému listu TV Movie.

Mendes nedávno svůj nový film přirovnala k Picassově obrazu, protože se naprosto liší od většiny ostatních filmů, v nichž Eva hraje.

"Je to umělecký výtvor. Opravdu. Když jdete do muzea a vidíte obraz od Picassa, nevíte, čím to je, ale nějak vás to zaujme. A uvědomíte si, že je to velké umění," popsala Mendes své dojmy z filmu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30