Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Peaches Geldof / foto: Ultimo

Peaches ve spodním prádle. A samá kérka

Mladičká celebrita Peaches Geldof ukázala svou hravou tvář, když představila kolekci rozpustilého spodního prádla Miss Ultimo.

Někomu by se mohlo zdát, že její četná tetování by mohla zastínit předváděné modely. Ale jelikož je kolekce určena hlavně mladým dívkám, ozdoby na těle modelky ji cílové skupině přiblíží.

magazin.cz
magazin.cz

Tetování dvacetileté Peaches je skutečně neobvyklé. Vévodí mu romantický zelený výhonek zdobený sedmikráskami, který se táhne od ramene po celé délce těla a končí těsně nad kolenem. Na pravém stehně jednu sedmikrásku okusuje jednorožec. Dalšími ozdobami má dívka pokryté obě paže, ať se jedná o jednoduché srdíčko, náramky na pažích, a nesmíme zapomenout ani na zvědavou vlaštovku, která se jí dere do kalhotek. A ještě mnoho dalšího. Peaches je zdobná dívka a kérky si skutečně oblíbila.

Společnost Ultimo vkládá do své nové tváře velké naděje, jak prozradila Michelle Mone: „Peaches je perfektní volbou pro tuto kampaň. Je mladá, kousavá a stylová.“

I Peaches je ze spolupráce nadšená: „Budu raději, když mladé dívky uvidí normální ženské tělo, jako mám já, než postavu nějaké anorektické modelky.“

magazin.cz
magazin.cz

Prostřední dcera irského zpěváka Boba Geldofa strávila poslední dva roky ve Spojených státech, kde si prožila krátké manželství s rockerem Maxem Drummeym, které skončilo v únoru.

Po rychlé svatbě v Las Vegas se Peaches přestěhovala do Williamsburgu v New Yorku, kde psala pro místní módní magazín Nylon. Během svého nového života v Americe se také stala členkou kontroverzní Scientologické církve, ke které se hlásí hodně celebrit - jako například Tom Cruise se svou ženou Katie Holmes nebo John Travolta.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 234