Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Kardashian / foto: Twitter

Kim Kardashian si zmenšila zadek. A je spokojena

Na důkaz svých slov se ukazuje v bikinách.

Tato hvězdička americké reality show a dá se říci i profesionální celebrita byla svého času kritizována pro velikost svého pozadí. A tak se rozhodla se svou postavou něco udělat. Do povědomí veřejnosti se pořádně zapsala, až když unikla nahrávka jejího postelového dovádění s tehdejším přítelem. Kromě velké publicity pak následně dokázala vysoudit 5 milionů dolarů. Od té doby se účastní každého večírku, na který se dokáže dostat, a udržuje se tak v povědomí veřejnosti.

Mimo jiné i natočením videa s fitness cviky, které mají pomoci k vysněné postavě každému. Jak může cvičenec vypadat, pokud se bude plně řídit rady Kim, teď ukázala na svých webových stránkách. Na fotografii vpravo je před, vlevo po cvičební kůře.

Dříve plné boky 28leté Kim zmizely a místo nich okouzlují dokonale souměrné křivky pevného těla. Modelka si tak mohla říct, že dosáhla svého cíle. Ke změně postavy ji ale pomohl i dietní systém Miami for Quick Trim, který ovšem nedostal požehnání od amerického zdravotního institutu. Důvodem jsou mnohé neblahé zdravotní účinky.
Zhubnout se Kim rozhodla po aféře s neretušovanou fotografií, která ukazovala celulitidu na jejích stehnech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 87