Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna / foto: H&M Steven Klein, www.madonna.cz

Madonnin syn chce nosit maminčiny šaty

Madonna se pochlubila, že jejím největším fanouškem je nejspíš její čtyřletý adoptovaný syn David Banda.

Madonna se pochlubila, že jejím největším fanouškem je nejspíš její čtyřletý adoptovaný syn David Banda. Prý ho fascinují i kostýmy, které nosí na pódiu. Klučina musí být ve svém věku podle jejích slov génius.

"Zná každou moji písničku, každé slovo, každý krok a chce nosit všechny kostýmy. Nejvíc se mu líbí šaty, které nosím na písničku La Isla Bonita," přiznává Madonna.

Zpěvačka také tvrdí, že i její ostatní děti ji budou chtít následovat v jejích stopách. Zvlášť pyšná je prý na svého osmiletého syna Rocca, který se k ní přidal na pódiu během turné Sticky and Sweet. Obvykle je to prý spíš tiché dítě, ale teď se odvázal.

"Když vtrhl na jeviště během mého posledního vystoupení, byla jsem hrozně překvapená. Ukázalo se, že bez mého vědomí všichni studovali s tanečním souborem," vypráví Madonna.

Dcera Lourdes se už k mamince na jevišti také přidala a prý byla velmi profesionální.

"Dívala jsem se na ni z profesionálního hlediska a nechtěla jsem ji vyrušit. Vypadala velmi uvolněně a jako by si z celé věci vůbec nedělala hlavu. A já jsem si jen řekla, že si o ni vůbec nemusím dělat starosti," řekla Madonna reportérům GMTV.

Rozvedená zpěvačka také tvrdí, že se všechny její děti, tedy David, Rocco, Lourdes i čtyřletá Mercy, dobře vyrovnávají s pozorností, která je obklopuje, a zůstávají nohama pevně na zemi.

"Určitě jim z toho, že jsou to moje děti, plynou velké výhody. Ony to vědí, jsou za to vděčné a oceňují to. Ale také mají dost vyrovnaný a realistický pohled na to, co status celebrity přináší. Chvíli jim trvalo, než si na to zvykly. Ale teď si myslím, že se s tím všechny moje děti vyrovnaly," věří Madonna.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 51