Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Brittany Murphy v Sin City / foto: Shutterstock

Mrtvá herečka Brittany Murphy se možná předávkovala

Záhadná smrt mladé herečky Brittany Murphy.

Na nočním stolku Brittany Murphy, která zemřela ve věku pouhých 32 let, se našlo nebývalé množství nejrůznějších medikamentů. Podle všeho se jimi mohla předávkovat, zatím ale není jasné, zda úmyslně či neúmyslně.

Šok pro Hollywood
Smrt mladé a nadějné herečky Brittany Murphy šokovala celý Hollywood a vzhledem k její všeobecné známosti zaskočila také celý svět.

Brittany Murphy byla předpovídána velká budoucnost, na které už řadu let pracovala. Objevila se například ve známém snímku Sin City a její popularita stoupala jak u režisérů, tak u diváků. V posledních letech točila několik filmů ročně. Vyčnívala především svou krásou a charismatem.

Její smrt je nyní předmětem horečných spekulací, jelikož stále nebyla dostatečně objasněná. Určitým vodítkem by ale mohlo být množství léků na předpis, které byly v jejím domě nalezeny.

Spousta léků

Šlo o skutečně impozantní přehlídku všeho možného a lze se domnívat, že tyto léky, případně to, na co byly používány, mají nějakou souvislost s hereččinou smrtí.

Policie nicméně uvedla, že mezi nimi nebyly nalezeny žádné zakázané drogy, o nichž se rovněž spekulovalo.

Brittany byla nalezena v bezvědomí ve sprše, a to svou matkou, která rychle zavolala záchranku a přivolala hereččina manžela, jenž se jí pokoušel vzkřísit. Už se to ale nepovedlo. Oba budou ještě podrobeni výslechu.

Murphy si prý už několik dní stěžovala na problémy s dýcháním a určitou bolest. Mluví se tak i o tom, že její smrt mohla mít co do činění s prasečí chřipkou.

Dá se čekat, že se v blízké budoucnosti její smrt podaří objasnit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 109