Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kondom / foto: shutterstock

Vytrhl z pochvy ženy antikoncepční tělísko! Chtěl dítě.

Kvůli dětem jsou lidé schopni neuvěřitelných věcí.

Téměř neuvěřitelný případ řeší soud v německém Augsburgu. Na lavici obžalovaných usedl muž (49), který podle obžaloby znásilnil svou přítelkyni (41) poté, co jí z lůna vytrhl tělísko - spirálu zabraňující početí. Důvod? Chtěl prý s ženou proti její vůli počít dítě!

Jak uvádí server nachrichten.de, trestní senát pod předsednictvím soudkyně Rity Greserové musí rozplést kauzu, jež se odehrála koncem roku 2005 v jedné vesnici v okrese Aichach-Friedberg. Přitom jak obžalovaný, tak poškozená tvrdí něco zcela jiného.

Jisté je, že ti dva se poznali v roce 2004 během taneční zábavy, přičemž obžalovaný ženě namluvil, že je pracovníkem jistého významného koncernu v klíčové pozici.

Šílený „gynekolog“
Později měl své nové přítelkyni sdělit, že by s ní chtěl mít děcko. Žena ale nesouhlasila a vysvětlila mu, že používá antikoncepční tělísko, které jí do pochvy zavedl gynekolog. Pouze ženský lékař pak by mohl tělísko z jejího podbřišku vyjmout.

Jak žena oznámila orgánům činným v trestním řízení až v roce 2008, měl ji její přítel při společném pohlavním aktu "rukou zcela překvapivě chytit za pochvu a pak z ní vytrhnout antikoncepční tělísko". Poté ji, už proti její vůli, přiměl k další souloži, aby otěhotněla.

Důvodem, proč údajně znásilněná s oznámením otálela tři roky, byl fakt, že milenci se sice nadále stýkali, ale muž časem začal "ohrožovat její děti".

Během ženiny výpovědi byla veřejnost vykázána ze soudní síně.

Obžalovaný se u soudu brání tvrzením, že dítě od zmíněné ženy nechtěl. "Mám už dvě z jiného vztahu, o další zájem nemám," řekl. "Nejsem přece ženský lékař. Vůbec nevím, jak se takové tělísko z pochvy vytahuje," zdůraznil.

Protože výpovědi obou stran se diametrálně liší, vyžádal si soud další policejní vyšetřování.

Pokud by byl obžalovaný uznán vinným, hrozí mu několikaletý trest odnětí svobody.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 217