Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Shutterstock

Rihanna se musí na silvestra obléknout pro šejky. Slušně!

Barbadoská zpěvačka Rihanna má problém vybrat si skromný kostým pro své silvestrovské vystoupení. Požádali ji o to organizátoři koncertu ze Sjednocených arabských emirátů, kde má Rihanna na silvestra vystoupit.

Zpěvačka, která dobyla první příčky hitparád s hitem Umbrella, je proslavená svým odvážným a jen málo zahalujícím stylem v oblékání. Ale nyní se bude muset přiobléknout, když souhlasila se silvestrovským vystoupením v jednom z luxusních hotelů v Abu Dhabi, aby v muslimské zemi nepohoršila žádného z místních konzervativních fanoušků západního popu.

Je pro ni však těžké najít něco, co by pohoršení nevyvolávalo, když její skříně přetékají jen samými sexy oblečky.

"Rihanna si zoufalstvím trhá vlasy. Chtěla, aby to bylo její dosud nejexcentričtější a co nejvíce provokující vystoupení. Ví, že bude muset přistoupit na kompromis, pokud jde o její styl, a přizpůsobit se místním tradicím. Jenže velkou část její show tvoří právě sexy výbava. Zásady v oblékání, které v Abu Dhabi platí po staletí, rozhodně nejsou nakloněny nadměrně odhalujícímu oblečení," sdělil zdroj blízký zpěvačce britskému deníku Daily Mirror.

Jednadvacetiletá kráska, která za toto výjimečné vystoupení obdrží půl milionu dolarů (v přepočtu 9 172 000 korun), už na začátku tohoto roku kvůli svému plánovanému koncertu čelila protestům v Malajsii. Musela přistoupit na to, že své vystoupení uzpůsobí místním tradicím v oblékání a taneční prvky místním pravidlům.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 42