Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Leona Lewis / foto: vivagoal.com

O fous. Leona Lewisová uprostřed policejní honičky!

Pořádně to tuhle zpěvačku rozrušilo.

Ani celebrity nejsou uchráněny výstřelků nejrůznějších sociálních živlů. Přesvědčila se o tom i zpěvačka Leona Lewisová, která v Los Angeles zažila policejní honičku.

Mávali pistolemi
Čtyřiadvacetiletá hvězda se pořádně vyděsila, když k jejímu autu běžela banda kriminálníků se zbraněmi v rukou a policisty v zádech. Ochranka zasáhla ještě dříve, než se k Leoně dostali, ovšem ne tak brzy, aby jejího manažera nesrazili k zemi.

Zpěvačka byla na cestě na letiště, když se její skupina rozhodla zastavit u kavárenského řetězce Starbucks a pořídit něco k pití. Leona zůstala v autě na parkovišti a zrovna v tu dobu se sem přenesla policejní honička.

„Bylo to úplně hrozivé. Leona je stále otřesená tím, co se stalo. Mohlo to dopadnout o dost hůře,“ říká zdroj blízký hvězdě.

Není to poprvé
Situace se seběhla následovně. Dvě policejní auta zablokovala na parkovišti cestu třetímu, ve kterém seděli kriminálníci. Ti vystoupili a běželi ke zpěvaččinu autu, mávajíce přitom pistolemi.

Leona Lewisová má na podobné případy smůlu. V říjnu loňského roku ji na autogramiádě poranil jistý muž, když jí dal pěstí do obličeje.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14