Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro dailymail.co.uk

Druhý těhotný muž se chystá rodit!

A je slastně šťastný v očekávání příchodu chlapečka.

Scoot Moore je považován za druhého těhotného muže na světě. Ve svém prohlášení oznamuje narození potomka v měsíci únoru. Spolu s manželem Thomasem tvoří nevšední pár, a jdou tak ve stopách Thomase Beatieho, který v roce 2008 porodil holčičku.

Oba dva manželé se narodili jako holčičky, ale pocit, že žijí v nesprávném těle sílil, a nakonec jim ke změně pohlaví pomohla operace a terapie. Třicetiletý Scott je stále podle rodného listu ženou, a tak mohou být legálně oddáni. „Víme, že někteří lidé nás budou kritizovat, ale my jsme neskonale šťastní a nestydíme se,“ říkají svorně. Navíc očekávaný přírůstek do rodiny nebude prvním. Thomas má z předchozího manželství již dvě děti, Gregga (12) a Logan (10).

Scott, který na svět přišel jako Jesssica, si poprvé uvědomil, že chce být muž v jedenácti letech. Mužské hormony začal užívat o pět let později, a nakonec jeho rodiče zaplatili v přepočtu přes 135 000 Kč za operaci, jež odstranila ještě její hruď velikosti 36DDD. Na další operaci, která by odstranila i ženské pohlavní orgány, ale už finance nezbyly.

magazin.cz

Thomas, v minulosti žijící se jménem Laura, prodělal změnu pohlaví minulý rok. Když se v roce 2005 potkali, hned věděli, že chtějí spolu žít. O tři roky později se přidala i touha po dítěti, a to bylo v červnu 2009 počato inseminací. Přirozený porod je naplánovaný na únor v místní nemocnici.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 548