Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Videa, která nesmíte na internetu prošvihnout

Videa, která opravdu stojí za to vidět.

Díky YouTube a podobným službám máme možnost vytvářet a hlavně následně sdílet videa s celým světem. Někdy stačí jen natočit domácí kočku, jindy zas příprava dá pořádně zabrat.

To je i případ následujícího videa, které zaujme nejen nevšedním nápadem, ale hlavně náročnou a bezchybnou realizaci. Takže jak vypadá jeden den v jejím životě?


Her Morning Elegance / Oren Lavie

Že svatba, resp. obřad a vlastní nástup na něj nemusí být jen slzavá záležitost pro maminky a babičky, dokazuje následující video.

Už od začátku věků se lidé dělí na pejskaře a kočičáky. Tohle koťátko by ale dokázalo mnoho milovníků psů přetáhnout na stranu nepřítele.

Oblíbené americké postavičky The Muppets si tentokrát pohrály se skladbou legendární skupiny Queen - Bohemian Rhapsody. Klip už má těžko uvěřitelných 13 milionů shlédnutí.

Na zastávce Odenplan ve švédském Stockholmu se přes noc schody zcela proměnily. Se vzhledem klaviatury piana zaujaly každého. A po vstupu na ně čekalo chodce překvapení - nejen že jako piano vypadají, ony také tak hrají.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 87